KONYA / SELÇUKLU - Yüksel Bahadır Alaylı Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ağu

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyum liderliğinde yürütülen Otizm Eğitiminde Kanıta Dayalı Uygulamalar isimli Erasmus+ KA1 projesi kapsamında Bulgaristan/Burgaz da  gerçekleştirilen TEACH ve PECS eğitimlerine, okulumuzdan 4 öğretmen katılmıştır.

Tem

Okulumuzda 2020 yılında gerçekleştirilen etwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

30 KASIM 2020 - 4 ARALIK 2020 UZAKTAN EĞİTİM ÇERÇEVE PLANIMIZ

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDIK

Eyl

4-18 Eylül 2020 tarihleri arasında idrak edeceğimiz İlköğretim Haftası" kutlu olsun.

Eyl

Değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz, 15-16-17 eylül 2020  tarihlerinde eba canlı ders takvimi.

Eyl

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Ayşe Sümeyra GÜRSES tarafından Covid-19 salgın hastalık sürecinde psikososyal destek çalışmaları kapsamında veli sunumu uzaktan eğitim ile gerçekleştirildi.

Eyl

Değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz, 7-8-9 eylül 2020  tarihlerinde eba canlı ders takvimi.

Eyl

e Twinning çalışmaları kapsamında yürütmüş olduğumuz Effective Method of Autism: ABA adlı projemiz Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Eyl

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz "Beyaz Bayrak ve Sertifika" ile ödüllendirildi.

Pandemi sürecinden dolayı, Okulum Temiz Belgesi için de gerekli çalışmlar devam etmektedir.

Ağu

Değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz, 2-3 eylül 2020  tarihlerinde eba canlı ders takvimi.

Ağu

30 Ağustos Zaferi'nin elde edilmesinde emeği geçen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımız başta olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyoruz.

Tem

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ